Notícies

GosSOS inicia la segona edició de l'#apadrinaGosSMS, la campanya d’apadrinament través de l'enviament d’SMS

05/10/2022

Enviant el nom del gos que es vol apadrinar al 607 i només per un euro a la setmana es col·laborarà en la seva manutenció

Els primers protagonistes de la segona campanya d’apadrinaments que llancem avui són la Mela, la Kènia i el Pelut. L'#apadrinaGosSMS, té per objectiu facilitar l’apadrinament de gossos de dificil adopoció o que estan en acollida i que tothom qui vulgui pugui col·laborar en millorar el seu dia a dia.

El funcionament és molt fàcil i es pot dur a terme gràcies al suport d’AndorraTelecom dins del seu projecte SMS Social del qual GosSOS en forma part. Així només cal que la persona que vulgui apadrinar a un dels gossos, envii el nom del gos al 607. Automàticament rebrà un missatge on se li demanarà que confirmi que vol apadrinar i donar el seu consentiment (aquest pas és necessari per complir amb la llei de protecció de dades vigent al Principat). Un cop fet aquest pas, el padrí o la padrina rebrà cada setmana un missatge recordant que envii l’SMS per continuar apadrinant el gos i ajudant a la seva manutenció. Cada missatge setmanal té un cost d’un euro que és íntegre per a GosSOS.

Molt senzill. Un exemple seria enviar la paraula MELA al 607 i a partir d’aquí, ja es col·labora inicialment amb 1 € i després amb un euro setmanal contestant al SMS de recordatori que es rebrà.

Cal tenir en compte que l’entitat animalista assumeix, per encàrrec de Govern, el cost de tenir cura dels gossos de la gossera, principalment en les despeses d’alimentació i veterinàries, però també en joguines, i en altres articles que són molt necessaris com les corretges i els collars per sortir a passejar. També particpem en les despeses dels gossos en cases d'acollida

Des de l’entitat, s’explica que, amb aquesta acció es vol arribar a tots els socis de GosSOS, però també a moltes més persones animalistes que, de manera fàcil i amb donatius petits però regulars, puguin col·laborar i apadrinar aquests animals. En l’edició de l’any passat, es van aconseguir prop de 2.900 sms i, per tant prop de 2.900€ en donacions


Els tres primers protagonistes d’#apadrinaGosSMS 

El Pelut és un petit yorky que ha estat abandonat amb 15 anys i amb molts problemes de salut. Però ell té ganes de viure i nosaltres lluitarem al seu costat. Ha de passar sovint revisions veterinàries i proves cardiològiques i una mica d'ajuda ens aniria molt bé. Vols col·laborar per donar-li la millor qualitat de vida possible?


La Kènia és una gosseta que no ha tingut mai sort. A més de patir mala vida, una lesió molt greu a l'esquena li provoca dolor, pèrdua de mobilitat i ferides obertes a les potes a causa de les malformacions. Per alleujar tot això volem que faci fisioteràpia, però el nostre pressupost és limitat. Ens ajudes a que la Kènia tingui, per fi, el que es mereix?


La Mela pateix obesitat. L’obesitat en els gossos provoca tants problemes com als humans. A més de limitar la seva mobilitat, la Mela pateix altres patologies que requereixen molta medicació, un exhaustiu seguiment veterinari i una dieta especial, i tot plegat costa molts diners. Vols apadrinar a la Mela i ajudar-la a tenir una vida menys complicada?