Notícies

GosSOS renova el 607 en el programa d'SMS social d'Andorra Telecom

01/08/2022

Totes les persones que vulguin fer microdonacions per als gossos sense llar d'Andorra, poden enviar un SMS al 607

La nostra entitat ha renvovat el número 607 com a eina de micromecenatge dins la cinquena edició del programa del SMS Social d'Andorra Telecom. Totes les persones que enviïn un missatge amb el text Gossos al número 607 estaran aportant un euro per la cura dels gossos sense llar d'Andorra. Les representants de la junta de la nostra entitat, Nerea Moreno i Lisa Cruz, han participat en l'acte de presentació de la campanya que s'ha realitzat aquest matí a la seu comercial d'Andorra Telecom, conjuntament amb la resta d'ong del país que han resultat beneficiàries del projecte. 

Concretament i en el cas de la nostra entitat, a través del SMS Social, volem ajudar a cobrir les despeses derivades de la gestió de la gossera en l'àmbit de l'alimentació i les necessitats veterinàries, també dels programes d'acollida temporal, així com del programa d'ajuts veterinaris per a peluts de famílies amb pocs recursos.

A partir de la tardor, la campanya de micromecenatge s'intensificarà amb el projecte #ApadrinaGosSMS, que te com a objecte establir un vincle més directe entre els animals que reben l'ajut i les persones que fan donacions. 


PROP DE 3.000€ EN L'ANTERIOR EDICIÓ

Aquesta és la segona ocasió en què GosSOS participa del projecte del SMS Solidari, ja que ens vam estrenar l'any passat amb un èxit notable que volem agraïr de nou a totes les persones que de forma puntual o més permanent van contribuir a recaptar prop de 3.000€ en un any. El darrer agraïment, però el mes destacat, és per a Andorra Telecom i els seus responsables que fan possible aquest projecte de micromecentage en favor de diverses causes socials del país a través d'una eina fàcil i quotidiana com és l'enviament d'un SMS.