Un equip humà que estima els animals.  

Diferents persones de la societat andorrana hem decidit fer un pas endavant per contribuir amb més compromís a la cura i la defensa dels animals, especialment dels gossos vulnerables del nostre país. Recollim la tasca animalista realitzada per Bomosa durant molt anys i ens obrim a la participació de totes les persones que, com nosaltres, estimen els animals.  

Junta directiva GosSOS

Company team

Turi Mora Sagués, presidència d'honor

Fundador de BOMOSA

"La protecció dels gossos ha estat un dels meus motors de vida. Compartir aquesta vocació amb d'altres persones d'Andorra que estimen els animals és una gran satisfacció i per aquest motiu hem impulsat la creació d'aquesta associació oberta a tothom". 


Company team

Manel Garcia, presidència

CEO de BOMOSA

"Sempre m'ha agradat aportar el meu granet de sorra en causes que em semblen nobles i, evidentment, ajudar en la protecció dels animals i fer-ho a través de GosSOS em sembla una gran causa. Per això hi participo activament".

Company team

Audrey Montel Rossell, vicepresidència

Advocada i empresaria

"Ni m'imagino una vida sense estar envoltada d'animals i, particularment de gossos. Entre tots podem fer que cap d'ells pateixi ni li falti de res".

Company team

Coral Bonnín, secretaria

Cap de projectes de BOMOSA (àmbit protecció animal)

"Millorar la vida de les persones i defensar els drets dels animals són les meves prioritats professionals i vitals. Formar part del projecte de GosSOS és un honor i hi dedicaré, com sempre, tots els meus eforços i capacitat"

Company team

Jordi Farré, tresoreria

Director financer de BOMOSA

"Tots els projectes necessiten una gestió econòmica endreçada per a ser viables. Estic content de poder aportar els meus coneixements per a contribuir a fer de GosSOS una entitat referent al país". 

Company team

Albert Batalla, vocalia

Director de BOMOSA Fundació 

"GosSOS és un bon instrument per donar una nova oportunitat als animals de companyia que pateixen dificultats. Encantat de donar un cop de ma en el que calgui per contribuir a una societat millor".

Company team

Pol Espargaró, vocalia

Pilot MotoGP

"He compartit tota la meva vida rodejat d'amics peluts i sempre han sigut un component més de la família! Ara mateix estic enamorat de l'Eina, la meva Husky, a qui porto dibuixada al casc i a tots els dissenys que em representen! Unir-me al projecte de GosSOS i poder tornar d'alguna manera l'amor que ells ens donen, m'omple d'orgull! Gràcies a l'Eina sóc el llop del paddock". 🐺

Company team

Jordi Giné, vocalia

Veterinari

"Els dedico la meva vida com a professional, per continuar aprenent d'ells com a persona". 

Company team

Montse Campos, vocalia

Esteticista, massatgista i secretària mèdica

"Als gossos els és igual si ets pobre, ric, ruc o intel·ligent... Si els entregues el teu cor ells t'entregaran el seu". 

Company team

Iban Benito, vocalia

Empresari 

"Tot els humans hauríem de tenir l'ànima com un gos, són un regal de l'univers".

Nerea Moreno, vocalia

 Gestora

 "Després de tot el que ells ens donen a nosaltres, el mínim que podem fer és retornar-los-hi amb tota l’ajuda que puguem i tot l’amor del món".

Company team

Lisa Cruz, vocalia

Consultora en comunicació

"Els gossos tenen quelcom inherentment humà. Donar part del meu temps i experiència per ajudar els que són vulnerables i sense llar m'ha semblat necessari, especialment tenint en compte tot el que tenen a oferir i tot el que ens aporten com a millor amic dels homes"