Un equip humà que estima els animals.  

Diferents persones de la societat andorrana hem decidit fer un pas endavant per contribuir amb més compromís a la cura i la defensa dels animals, especialment dels gossos vulnerables del nostre país. Recollim la tasca animalista realitzada per Bomosa durant molt anys i ens obrim a la participació de totes les persones que, com nosaltres, estimen els animals.  

Junta directiva GosSOS

Company team

Turi Mora Sagués, presidència d'honor

Fundador de BOMOSA

"La protecció dels gossos ha estat un dels meus motors de vida. Compartir aquesta vocació amb d'altres persones d'Andorra que estimen els animals és una gran satisfacció i per aquest motiu hem impulsat la creació d'aquesta associació oberta a tothom". 


Company team

Audrey Montel Rossell, presidència

Advocada i empresaria

"Ni m'imagino una vida sense estar envoltada d'animals i, particularment de gossos. Entre tots podem fer que cap d'ells pateixi ni li falti de res".

Company team

Lisa Cruz Lackner, vicepresidència

Consultora

"Els gossos tenen quelcom inherentment humà. Donar part del meu temps i experiència per ajudar els que són vulnerables i sense llar m'ha semblat necessari, especialment tenint en compte tot el que tenen a oferir i tot el que ens aporten com a millor amic dels homes"

Company team

Nerea Moreno, secretaria

 Gestora

 "Després de tot el que ells ens donen a nosaltres, el mínim que podem fer és retornar-los-hi amb tota l’ajuda que puguem i tot l’amor del món".

Company team

Carles Masoni, tresoreria

 CFO de BOMOSA

 "Contribuir en el dia a dia una associació sense ànim de lucre com GosSOS és molt gratificant, sobretot si hi pots aportar coneixement útil per al bon funcionament ".

Company team

Albert Batalla, vocalia

Director de BOMOSA Fundació 

"GosSOS és un bon instrument per donar una nova oportunitat als animals de companyia que pateixen dificultats. Encantat de donar un cop de ma en el que calgui per contribuir a una societat millor".

Company team

Montse Campos, vocalia

Esteticista, massatgista i secretària mèdica

"Als gossos els és igual si ets pobre, ric, ruc o intel·ligent... Si els entregues el teu cor ells t'entregaran el seu". 

Company team

Jordi Giné, vocalia

Veterinari

"Els dedico la meva vida com a professional, per continuar aprenent d'ells com a persona". 

Company team

Iban Benito, vocalia

Empresari 

"Tot els humans hauríem de tenir l'ànima com un gos, són un regal de l'univers".

Company team

Pol Espargaró, vocalia

Pilot MotoGP

"He compartit tota la meva vida rodejat d'amics peluts i sempre han sigut un component més de la família! Ara mateix estic enamorat de l'Eina, la meva Husky, a qui porto dibuixada al casc i a tots els dissenys que em representen! Unir-me al projecte de GosSOS i poder tornar d'alguna manera l'amor que ells ens donen, m'omple d'orgull! Gràcies a l'Eina sóc el llop del paddock". 🐺