Notícies

GosSOS aconsegueix un ajut de 2.885€ en un any gràcies a la campanya d'SMS social d'Andorra Telecom

22/06/2022

Els recursos, recollits euro a euro via enviament d'SMS al 607 per part de la població, es destinen a gossos en acollida

La campanya d'SMS social d'Andorra Telecom per a GosSOS ha estat un èxit gràcies a la gran resposta de la població del Principat d'Andorra. En un any s'han recaptat 2.885€ que equivalen al nombre d'SMS rebuts des del juny de 2021 fins aquest 20 de juny de 2022. Cal recordar que per cada SMS enviat al 607, l'entitat rep un euro. Aquests recursos es destinen a l'atenció de gossos abandonats que es troben en cases d'acollida, ja que per la seves condicions de salut o d'edat, dificilment podrien viure a la gossera. 


A banda de la campanya genèrica d'enviar un SMS amb la paraula GosSOS que ha sumat 1.127 SMS, al juliol de 2021 es va iniciar l'acció #ApadrinamentGosSMS, ideada per Andtropia, i que consistia en enviar un missatge amb el nom d'algun dels animals que tenim en cases d'acollida per fer-li una acció d'apadrinament d'un SMS a la setmana. Així han estat sis els gossos que han rebut recursos a través del SMS Social d'Andorra Telecom. En aquesta campanya específica s'han rebut 1.758 SMS distribuits de la següent forma: 

El Chiqui - 70 sms / La Chiqui - 230 sms / La Chispa - 391 sms / La Paca - 430 sms / La Pitu - 195 sms / El Sheik - 442 sms

Des de GosSOS volem agraïr moltíssim a totes les persones que han col·laborat amb la campanya i especialment a aquelles que setmana darrera setmana han enviat els seu SMS. Gràcies pel vostre suport i la vostra fidelitat. També agraïm la possiblitat que ens brinda Andorra Telecom de participar al SMS Social. Esperem poder-ho fer de nou en el futur.