Llegats i herències

Algunes persones dediquen tota la seva vida a donar suport a causes que consideren justes, com per exemple ajudar als animals més desfavorits: abandonats, maltractats, atropellats…

I existeixen altres persones que fan un pas més i decideixen continuar fent-ho més enllà fins i tot d'on arriba la pròpia vida, disposant en el seu testament llegar part dels seus béns a la nostra organització, perpetuant així en el temps la seva ajuda als animals que sempre van estimar.  

Si vols que els teus gossos o gats rebin el teu llegat protector, escriu-nos un correu a gossosandorra@gmail.com amb l'assumpte "Llegat" i estaràs protegint la seva vida i garantint el seu benestar més enllà de la teva pròpia existència.

Podem oferir-te fer-nos càrrec de la teva mascota: amb nosaltres, ells tindran garantida la subsistència i l'afecte al que estan acostumats quan tu hagis mort. Per això, si ara tens un animal que ho dóna tot per tu, retorna-li tot aquest amor en cas que demà tu no hi siguis.  

També altres gossos o gats poden beneficiar-se del teu llegat. Simplement deixa la teva ajuda a la Protectora gosSOS perquè puguem rescatar del maltractament i l'abandó a molts gossos i gats, buscant-los famílies que els adoptin, així com perseguir i denunciar als maltractadors perquè siguin jutjats i condemnats per això.

Sigui una modalitat o una altra, nosaltres podem oferir-te assessorament si ho necessites, tant si es tracta de fer testament per primera vegada, com de modificar el que ja poguessis haver fet amb anterioritat.

Per a això només has d'enviar-nos un correu electrònic a gossosandorra@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu.  

NO ÉS NECESSARI DISPOSAR D'UNA GRAN FORTUNA PER A AJUDAR ALS ANIMALS, NOMÉS CAL TENIR LA VOLUNTAT DE FER-HO.

 

Odoo • Text and Image