Notícies

Andorra Telecom habilita el número 607 per recaptar recursos per a GosSOS a través de l'enviament de SMS

02/07/2021

Enviant la paraula gossos al 607 es realitza la donació d'1 euro per ajuts veterninaris i banc d'aliments de mascotes per a famílies amb risc d'exclusió social

GosSOS és una de les vuit entitats socials del país que formen part de la nova edició del programa d'SMS Social d'Andorra Telecom. El 607 és el número que s'ha assignat a la nostra entitat per tal de poder recollir aportacions que aniran destinades a les famílies amb pocs recursos econòmics a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i serveis veterinaris dels seus gossos.

Audrey Montel, vicepresidenta de l'entitat, va participar en la roda de premsa de presentació de la nova edició del projecte SMS Social i va agrair molt a Andorra Telecom "el fet que hàgim estat sel·leccionats per participar-hi". Montel va explicar que "malauradament hi ha famílies al país, i més en la situació sanitària que estem vivint, amb una situació precària. De de Gossos intentem donar aquesta cobertura per pagar les despeses derivades de les necessitats bàsiques d’alimentació i de serveis sanitaris i aquest programa del SMS Social ens hi ajudarà", va concloure la nostra vicepresidenta. 

Totes aquelles persones que vulguin donar un cop de ma, és molt senzill. Només han d'enviar un SMS amb la paraula gossos al número 607 i automàticament es farà una aportació d'un euro.