Notícies

Transports Areny fa una donació per valor de 500€ en pinso al banc dels aliments de GosSOS

07/08/2023

L'aportació suposa 114 quilos de pinso Arion, marca que gràcies a l'acord amb la nostra entitat, aporta el mateix nombre de quilos de pinso a la gossera.

GosSOS ha rebut aquesta setmana una donació de 500€ de Transports Areny per a la compra de pinso per al banc d'aliments. L'empresa massanenca amb 56 anys d'història, ha volgut donar un cop de mà al programa de distribució de pinso per a famílies vulnerables amb gos. Amb aquesta aportació es podran comprar 114 quilos de pinso Arion, el nostre proveïdor. 

A més a més, i gràcies a la campanya cojunta entre GosSOS i ARION "Convida'm a Menjar" aquesta xifra de pinso es doblarà i, per tant, la gossera rebrà per part del nostre proveïdor 114 quilos de pinso pels animals que hi tenim. 

Agraïm molt sincerament a Transports Areny aquesta aportació perquè malauradament, cada vegada són més les persones que ens demanen ajuda, i cada vegada són més els gossos que ens arriben a la gossera. Les necessitats creixen i aprofitem aquesta publicació per animar a altres empreses que se sumin a operacions com aquesta i, alhora, us recordem que si compreu pinso Arion a la gossera, al centre comercial Sant Eloi o bé a través de l'APP de City Xerpa, ARION farà una aportació equivalent pels peluts de la gossera.