Notícies

La campanya solidària "El meu gos i jo" de la fotògrafa Céline Pech aconsegueix 480 quilos de pinso per a GosSOS

11/08/2023

Les mini-sessions fotogràfiques recapten 240 quilos directes, que es doblen gràcies a la campanya "Convida'm a Menjar" de GosSOS i ARION

La vuitena edició de la campanya "El meu gos i jo" impulsada per la fotògrafa Céline Pech en favor de la nostra entitat ha estat, de nou, un èxit. Durant el darrer cap de setmana de juliol i el primer d'agost s'han recollit directament 240 quilos de pinso, que gràcies a l'acord amb el nostre proveedor ARION, es doblarà i suma un total de 480 quilos de pinso per a la gossera i per al banc d'aliments de GosSOS. Concretament, dels 32 sacs de pinso aconseguits, 25 seran directament per la gossera i 7 es destinaran al banc d'aliments. 

Enguany les persones participants feien l'aportació de pinso directament a través de l'aplicació de City Xerpa, que va crear una via directa a l'aplicació per fer la compra solidària de 50€ en pinso. 

En aquests dos caps de setmana 17 persones i famílies han pogut gaudir de la seva mini-sessió de fotografies amb els seus peluts a càrrec de la Céline i el seu equip

Aquest divendres, la fotògrafa ha fet entrega del pinso recollit al responsable de la Gossera, Jesus Cardesín. Des de GosSOS volem agraïr l'aportació de tots els participants i d'una forma molt especial a la Céline Pech, per la seva implicació i voluntat d'ajudar als gossos més desfavorits del país i fer-ho a través de la nostra entitat.