Notícies

GosSOS aconsegueix un ajut de 2.155€ en un any gràcies a la campanya d'SMS social d'Andorra Telecom

31/07/2023

Els recursos, recollits euro a euro via enviament d'SMS al 607 per part de la població, es destinen a gossos en acollida

La campanya d'SMS social d'Andorra Telecom per a GosSOS ha repetit, un any més, l'èxit gràcies a la gran resposta de la població del Principat d'Andorra. En un any s'han recaptat 2.155€ que equivalen al nombre d'SMS rebuts des de l'1 d'agost de 2022 fins aquest 31 de juliol de 2023. Cal recordar que per cada SMS enviat al 607, l'entitat rep un euro. Aquests recursos es destinen a l'atenció de gossos abandonats que es troben en cases d'acollida, ja que per la seves condicions de salut o d'edat, dificilment podrien viure a la gossera. 

A banda de la campanya genèrica d'enviar un SMS amb la paraula GosSOS que ha sumat 742 SMS, també cal destacar l'èxit de recaptació de la campanya específica #ApadrinamentGosSMS, ideada i dinamitzada per Andtropia, i que consistia en enviar un missatge amb el nom d'algun dels animals que tenim en cases d'acollida per fer-li una acció d'apadrinament d'un SMS a la setmana. Així han estat cinc els gossos que han rebut recursos a través del SMS Social d'Andorra Telecom. En aquesta campanya específica s'han rebut 1.423 SMS distribuits de la següent forma: 

La Mela - 663 sms / El Pelut - 292 sms / La Kènia - 266 sms / La Shib - 119 sms / El Pepito - 73 sms

Des de GosSOS volem agraïr moltíssim a totes les persones que han col·laborat amb la campanya i especialment a aquelles que setmana darrera setmana han enviat els seu SMS. Gràcies pel vostre suport i la vostra fidelitat. També agraïm la possiblitat que ens brinda Andorra Telecom de participar al SMS Social.