Notícies

Visita del cap de Govern i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat a la gossera

28/10/2021

GosSOS ha explicat la feina de cura animal que realitza com a entitat gestora de l'equipament i ha plantejat les millores necessàries als responsables polítics

Aquest dijous hem rebut a la gossera la visita del Cap de Govern, el Sr. Xavier Espot; la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, la Sra. Sílvia Calvó, altres membres del ministeri; així com la consellera general, la Sra. Núria Rossell, que han conegut de primera ma la feina que GosSOS desenvolupem com a gestors de l'equipament des de fa poc més d'un any. 

Durant la trobada, el president de GosSOS, Manel Garcia; la vicepresidenta, Audrey Montel i el responsable de l'equipament, Jesus Cardesín, han explicat als responsables polítics quina feina de cura es realitza amb els gossos sense llar del país. Tot ells han destacat l'important paper, tant dels treballadors de GosSOS en aspectes com el manteniment de la instal·lació o bé el control, la manutenció o la cura del benestar dels animals, així com de les persones voluntàries, que de forma regular ajuden en els passejos i esbarjo dels animals residents. Les autoritats s'han interessat per conèixer aspectes, tant de la gestió de l'equipament, com de l'evolució d'abandonaments i adopcions. 

Acturalment des de la gossera es té cura i custòdia de 38 gossos, 27 d'ells residents a l'equipament oficial situat a la Borda Vidal de Sant Julià de Lòria i 11 en cases d'acollida. 

Manel Garcia, president de l'entitat, ha agraït la visita perquè "permet comprovar in situ la feina que realitzem amb els gossos sense llar, així com les necesssitats de millora que hi ha, especialment en l'equipament actual". Finalment, Garcia ha recordat que "la tasca de cura dels gossos és col·lectiva i transversal" i ha recordat que és "tan necessari el suport constant de l'administració pública, com de la ciutadania i ha fet una crida a associar-se a GosSOS".