Notícies

Taller "No més por als petards"

07/06/2022

La xerrada organitzada per Món Veterinari ha anat a càrrec de l'etòloga Noemí Mayoral

Hive Five, l'espai de coworking de l'Univers BOMOSA, ha acollit aquesta tarda el taller "No més por als petards" a càrrec de l'etòloga Noemí Mayoral. L'acte, que ha comptat amb una quinzena d'assistents, ha estat organitzat per l'hospital Món Veterinari i part de la inscripció s'ha d'estinat a GosSOS, la nostra associació. 

La proximitat amb les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere així com l'inici de l'època de festes majors suposa l'ús de pirotècnia i els petards a la via pública, cosa que comporta que els gossos amb por als sorolls visquin situacions d'estrès. Mayoral, ha basat la seva explicació en cinc punts: la definició de "por als sorolls", la neurobiologia de la por, les causes de la por als sorolls, els símptomes i el tractament. Durant la xerrada els assistents han tingut l'oportunitat d'exposar els seus neguits i preguntar com ajudar els seus gossos durant aquests episodis de por i d'estrés. 

Per part de la junta de GosSOS, Lisa Cruz, ha donat la benvinguda als assistents i ha agraït la iniciativa del taller a la Noemí Mayoral i a Món Veterinari. També ha agraït a Hive Five la seva disposició a facilitar l'espai en benefici d'aquesta iniciativa de formació i alhora solidària amb GosSOS.