Notícies

SIDECO fa una important aportació econòmica a GosSOS

27/11/2020

L'empresa andorrana ha lliurat un xec de 1.400 euros a l'entitat animalista per ajudar als gossos sense llar d'Andorra

L'empresa SIDECO Constructora ha lliurat a GosSOS un ajut econòmic de 1.400€ per recolzar els programes de l'entitat animalista en favor dels gossos sense llar del Principat. Concretament, GosSOS gestiona la gossera oficial d'Andorra i, a més, realitza programes d'adopció, banc d'aliments i ajuts veterinaris. 

Miquel Teruel, propietari i director general de SIDECO ha explicat que "aquesta acció forma part de la responsabilitat social corporativa de SIDECO" i ha afegit que "som una empresa amb sensibilitat animalista que, a més, ens sentim propera als objectius i la manera de treballar de GosSOS".

Per la seva banda, el vice-president de GosSOS, Manel Garcia ha agraït la donació en nom de totes les persones de l'associació i ha explicat que "són diverses les persones i empreses que ens fan aportacions que ens permeten millorar la cura als animals més fràgils del país". Garcia ha recordat la frase de Mahatma Gandhi "La grandesa d'una nació i el seu progrés moral es pot jutjar per com tracta els seus animals".