Notícies

Reunió de GosSOS amb els cònsols de les set parròquies

05/04/2022

Assistència a la reunió de cònsols celebrada avui a Escaldes - Engordany

Dos membres de la junta de la nostra entitat han assistit a la reunió de cònsols per explicar als responsables parroquials la tasca de l'entitat en la cura dels gossos sense llar del país. 

Audrey Montel, vicepresidenta i Manel Garcia, vocal, han exposat als cònsols la tasca que realitzem com a gestors de la gossera oficial i els han demanat la implicació dels comuns per ajudar en la bona marxa de l'equipament, que fa servei a les set parròquies. En aquest sentit, des de GosSOS hem convidat a tots els cònsols a visitar l'equipament situat prop de la frontera del riu Runer, a Sant Julià de Lòria. 

Per altra banda, s'ha explicat la tasca que realitzem en l'àmbit de l'adopció i l'acollida d'animals, del banc d'aliments i dels ajuts veterinaris, entre d'altres. 

GosSOS s'ha posat a disposció dels Comuns per ajudar en la planificació d'espais d'esbarjo o altres accions i equipaments que les parròquies vulguin tirar endavant per aquests animals de companyia.

Finalment, també s'ha volgut insistir en un problema creixent al país respecte les dificultats d'accés a l'habitatge per a famílies amb animals domèstics, cosa que suposa una de les principals causes d'abandonament d'animals del país. 

Des de l'entitat volem agraïr la possibilitat d'assistir a la reunió de cònsols i ressaltar la bona receptivitat rebuda durant la reunió per part dels màxims representants insititucionals dels set Comuns.