Notícies

Parada de GosSOS a la Serenalla 2024. Us hi esperem!

04/07/2024

Visita'ns i dona suport a la tasca de la nostra entitat

Us informem que, un any més, tornem a ser presents a la Serenalla Market que se celebra al Prat gran de la Massana des d'avui dijous a la tarda fins al diumenge. L'associació hi tindrem una parada on les persones que ens visitin podran obtenir informació sobre GosSOS, com associar-s'hi i/o colaborar-hi, també podran veure les fitxes dels gossos sense llar pels quals estem cercant adopcions, així com comprar productes i objectes solidaris relacionats amb el món animal. Enguany hem realitzat nous objectes de merxandatge, la venda dels quals anirà íntegrament al suport als gossos sense llar del país.

Com a persones associades a GosSOS, us animem a fer-nos una visita i també a contribuir a fer que la parada i la venda solidària sigui un èxit per a la nostra entitat. Durant tots aquests dies compartirem moments i informacions a les nostres xarxes que, si us ve de gust, podeu compartir per donar més visibilitat a la parada.

Us enllacem el programa i aprofitem per agrair la tasca de les persones voluntàries que cobriran els torns de parada, també a les organitzacions que han donat gratuïtament productes per a la venta solidària (STAYMERCI AndorraBOMOSA Fundació), així com al Comú de la Massana a la resta d'organitzadors que hàgin comptat amb nosaltres per ser-hi, una vegada més.

Ens veiem a la Serenalla de la Massana!

Atentament,

La Junta directiva