Notícies

Obertes les inscripcions a la campanya solidària "El meu gos i jo" de la fotògrafa Céline Pech

04/05/2022

Mini sessions gratuïtes de fotos amb els vostres peluts a canvi de pinso o d'associar-se a GosSOS

La fotògrafa Céline Pech activa de nou la campanya "El meu gos i jo" en benefici dels gossos sense llar del país. Aquesta és la setena edició de l'acció solidària. La proposta té com a objectiu aconseguir nous associaciats a GosSOS o bé recollir pinso per als animals que més ho necessiten. És per això que la professional de la fotografia posa a disposició el seu talent i els seus equips per tal de realitzar mini-sessions gratuïtes d'amo(s) i gos(sos) per crear records inesborrables entre vosaltres i els peluts. La proposta també compta amb el lliurament d'una fotografia impresa de 15x20cm. 

L'acció es durà a terme el dies 13, 14 i 15 de maig i les persones que tinguin interès en participar-hi han de concertar citat trucant al 866486. Les persones participants podran col·laborar amb l'acciu de dues maneres: o bé fent-se soci de GosSOS durant un període de 6 mesos o bé portar almenys 5 quilos de pinso. Per a fer-se socis, les persones que ho desitgin trobaran el formulari d'inscripció a l'estudi fotogràfic el mateix dia de la sessió. Per aquelles persones que vulguin contribuir amb pinso, es demana que sigui hipoal·lèrgic o per a gos petit. Cal destacar, a més, que GosSOS té un acord amb la marca de pinsos Arion (en venda a la mateixa gossera o bé a través de CityXerpa) pel qual per cada sac de pinso que es compra d'aquesta marca, la gossera en rep un altre per als peluts sense llar que viuen. Una manera de col·laborar doblement. 

Des de GosSOS volem agrair molt especialment a la fotògrafa Céline Pech i al seu equip aquest gest solidari cap als gossos més desafavorits del país i, també, cap a la nostra entitat que té com a principal missió tenir-ne cura.