Notícies

Obertes les inscripcions a la campanya solidària "El meu gos i jo" de la fotògrafa Céline Pech

30/04/2021

Mini sessions gratuïtes de fotos amb els vostres peluts a canvi de pinso o d'associar-se a GosSOS

La fotògrafa Céline Pech activa de nou la campanya "El meu gos i jo" en benefici del gossos sense llar del país. Aquesta és la sisena edició de l'acció solidària. La proposta te com a objectiu aconseguir nous associats a GosSOS o bé recollir pinso per als animals que més ho necessiten. És per això que la professional de la fotografia posa a disposició el seu talent i els seus equips per tal de realitzar mini-sessions gratuïtes d'amo(s) i gos(sos) per crear records inesborrables entre vosaltres i els vostres peluts. La proposta també compta amb el lliurament d'una fotografia impresa de 15x20cm. 

L'acció es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de maig i les persones que tinguin interès en participar-hi han de concertar cita trucant 866486. Les persones participants podran col·laborar amb l'acció de dues maneres: o bé fent-se soci de GosSOS durant un període de 6 mesos o bé portar almenys 5 quilos de pinso. Per a fer-se socis, les persones que ho desitgin trobaran el formulari d'inscripció a l'estudi fotogràfic el mateix dia de la sessió. Per aquelles persones que vulguin contribuir amb pinso, es demana que sigui hipoal·lergènic, light o bé articular. 

Des de GosSOS volem agrair molt especialment a la fotògrafa Céline Pech i al seu equip aquest gest solidari cap als gossos més desafavorits del país i cap a la nostra entitat, que té com a principal missió tenir-ne cura.