Notícies

Nova edició del projecte #ApadrinaGosSMS

09/11/2023

Campanya de micromecenatge a favor de gossos abandonats enviant SMS al 607

GosSOS llança una nova edició de la campanya d'apadrinament a gossos abandonats del país a través del projecte d'SMS Social d'Andorra Telecom. Enviant un SMS al 607 amb el nom d'un dels tres gossos participants a la iniciativa, GosSOS rebrà 1€ per cada missatge rebut. Aquests diners es destinaran a cobrir necessitats d'aquests animals. L'objectiu d'aquesta campanya és que els participants puguin "apadrinar" un gos per un euro a la setmana, així, si donen el seu consentiment, rebran un SMS setmanal de recordatori. 

En aquesta tercera edició de la campanya #ApadrinaGosSMS hi participen, de moment, tres peluts: la Perla, una gossa creuada de Pitbul que te 12 anys i que acaba de ser operada d'uns tumors de mama i s'està recuperant a la gossera; el Wolf, un pastor alemany de set anys, actiu i una mica desconfiat; i el Rocki, un American Bull de set anys, tant forçut com bondadós. 

Si vols convertir-te en padrí d'un d'ells i ajudar-los amb 1€ a la setmana, pots enviar un SMS al 607 amb la paraula Perla, un SMS al 607 amb la Paraula Wolf, o bé un SMS al 607 amb la paraula Rocki. Si ho fas, rebràs un SMS de consentiment que et demanem que validis per poder rebre el recordatori setmanal. 

Des de GosSOS agraïm a l'avançada el suport de tots els padrins i padrines!