Notícies

Més de 100 donants i més de 700 euros aconseguits per a GosSOS en la primera experiència del projecte "dotzexdotze"

02/08/2022

La xifra recaptada representa l'equivalent a 10 dies d'aliments per als animals que viuen a la gossera

L'arrencada del projecte #dotzexdotze, impulsat per Andtropia i que pretén que cada mes estigui dedicat a una ONG del país per donar-li visibilitat i recaptació de recursos, ha estat un èxit. La nostra entitat ha estat la primera en participar-hi i el projecte ha aconseguit una recaptació total de 736€ i un total de 108 donants

Aquesta xifra, que equival als costos d'alimentació de la gossera durant 10 dies, s'ha aconseguit gràcies a diverses vies de recaptació: l'enviament d'SMS Social al 607, a través del programa d'Andorra Telecom; la donació del Basquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsport; i el donatiu d'Eira Wellnes Place, un espai de cura personal, que ha donat una part de tots els tractaments realitzats entre el 19 i el 29 de juliol. A banda de la recaptació monetària, el #dotzexdotze també ha promogut la tasca de la nostra entitat a diversos mitjans de comunicació del país. Voluntaris, adoptants, treballadors i responsables de GosSOS hem tingut veu per explicar la feina que es fa a la gossera, quina aportació fan els voluntaris del refugi d'animals, com és l'experiència d'una família adoptant o bé quins són els reptes més importants que el país té en l'àmbit de la protecció i cura dels animals domèstics. 

Des d'aquí, i en nom de GosSOS, volem agraïr moltíssim a tothom que ha participat d'aquesta iniciativa pionera al país, des dels donants particulars o d'empresa, fins als mitjans que ens han donat ressó. Però sobretot volem agraïr a Andtropia i a la Marta Alberch la seva iniciativa #dotzexdotze a la qual desitgem molt futur i molts èxits.

Ara és Mans Unides qui ens pren el relleu durant aquest mes d'agost, estigueu atents a les xarxes de #dotzexdotze per saber com podeu col·laborar-hi.