Notícies

Materials Riba fa una donació de material a GosSOS per a millorar la Gossera oficial d’Andorra

18/11/2020

L'entitat animalista agraeix el gest de l'empresa i expressa el desig que la cura dels gossos sense llar sigui una tasca compartida amb tota la societat andorrana.

El comerç d’articles i materials de construcció, ferreteria, banys, cuines i bricolatge, Materials Riba, ha fet una donació per valor de 650€ en diversos estris per a reparacions a la Gossera oficial d’Andorra. La donació servirà per millorar les condicions dels habitacles dels 22 gossos que actualment hi residiexen, així com altres equipaments de la gossera.

Una de les actuacions importants que s'executaran gràcies a la donació és la instal·lació de petits equips de calor, comprats per GosSOS, en els habitacles per contrarrestar les baixes temperatures de l’hivern. També s'han donat armilles reflectants per als voluntaris que passegen els gossos per l'entorn de la instal·lació protectora. 

Amb aquesta donació el director de Materials Riba, Alain Dorandeu, ha explicat que “volem ajudar a millorar les condicions de benestar de la gossera perquè són una empresa que ens agraden els animals i creiem que cal prestar atenció als gossos sense llar del nostre país”.

Per la seva banda el vicepresient de GosSOS, Manel Garcia, ha agraït la donació de Materials Riba i ha indicat que “serà molt útil per implementar millores a la instal·lació". Garcia ha manifestat la voluntat de l’entitat que "la cura dels gossos sense llar sigui una tasca molt compartida amb tota la societat andorrana".

GosSOS va assumir aquest setembre la gestió de la gossera oficial del Principat d’Andorra fruit del concurs públic realitzat pel Ministeri de Medi Ambient del Govern d’Andorra.