Notícies

La campanya solidària "El meu gos i jo" de la fotògrafa Céline Pech recapta 263 quilos de pinso per a GosSOS

18/05/2022

Les mini-sessions fotogràfiques aconsegueixen augmentar un 20% la recaptació d'aliment respecte l'edició anterior ja que en aquesta ocasió la donació podia ser física o bé al punt de venda de la gossera

La setena edició de la campanya "El meu gos i jo" impulsada per la fotògrafa Céline Pech en favor de la nostra entitat ha estat, de nou, un èxit. Durant aquest cap de setmana s'han recollit 263 quilo de pinso (un 20% més que l'edició de l'any passat) i s'han realitzat noves altes d'associats a GosSOS. Enguany l'aportació de pinso podia fer-se, com sempre, a l'estudi fotogràfic el dia de la sessió o bé realitzar la compra al punt de venda de pinso de la gossera, on el proveïdor Arion, regala al refugi d'animals un sac per cada sac de pinso venut. 

Entre divendres, dissabte i diumenge més de 25 persones i famílies han pogut gaudir de la seva mini-sessió de fotografies amb la seva mascota a càrrec de Pech i el seu equip. El pinso recollit, en gran part hipoal·lergènic i per a gossos petits, se sumarà al banc d'aliments de GosSOS que ajuda especialment a famílies que ténen dificultats econòmiques per a l'alimentació especialitzada dels seus peluts.

Aquest dimecres, la fotògrafa ha fet entrega del pinso recollit i de les butlletes de nous associats a l'Audrey Montel i l'Iban Benito, membres de la junta directiva; així com al Jesús Cardesín, responsable de la gossera. Des de GosSOS volem agraïr la participació de tots els participants i d'una forma molt especial a la Céline Pech, per la seva implicació i voluntat d'ajudar als gossos més desfavorits del país i fer-ho a través de la nostra entitat.