Notícies

L'assemblea general aprova els comptes de 2023 i la memòria d'activitats

19/06/2024

Els associats renoven la confiança en la junta, que presenta novetats a la secretaria i la tresoreria

L'assemblea de la nostra entitat, celebrada el 13 de juny, va servir per fer un balanç de la feina feta i realitzar els tràmits pertinents que té encomanat aquest òrgan, com l'aprovació dels comptes del 2023, que en aquesta ocasió van tancar-se amb un dèficit de 9.225€.

La reunió va servir també per aprovar la memòria d'activitats juny 23 - juny 24 que correspon, majoritàriament, a la tasca feta entre la celebració de l'Assemblea del 2023 i la d'aquest any. A la memòria s'hi poden trobar dades, tant de la gestió de la Gossera oficial del Principat d'Andorra, encarregada pel Govern a la nostra entitat, com també informació d'altres programes que realitzem des de GosSOS: acollida, ajuts veterinaris... També hi ha informació de l'activitat institucional de l'associació, l'assistència a Fires o bé les donacions que hem rebut per part d'empreses o persones individuals. En aquest document també s'hi inclouen els comptes per l'any 2023, aprovats per unanimitat de l'assemblea i que seran presentats a Govern, com marca la normativa.

Pel que fa a la composició de la Junta directiva, Nerea Moreno va presentar la seva renúncia i en el seu lloc es va reincoporar Manel Garcia que, per acord de Junta, assumeix les tasques de secretari de l'entitat. En el cas de la figura de la tresoreria, es va donar compte a l'assemblea del canvi que es va produïr al març amb l'entrada de Carles Masoni, en representació d'Àspid, que és qui ostenta aquesta responsabilitat dins la junta. La resta dels membres es mantenen amb el lideratge d'Audrey Montel i Lisa Cruz, com a presidenta i vicepresidenta de l'entitat i Turi Mora com a president d'honor. Tots els associats assitents a l'assemblea van agraïr la tasca de la Nerea Moreno durant aquests anys. 

Durant l'assemblea també es van establir els objectius de l'entitat per als propers mesos, així com per planificar les pròximes activitats i campanyes.