Notícies

L'assemblea anual de GosSOS aprova la memòria d'activitats, els comptes del 2020, el pressupost del 2021 i amplia la junta de l'entitat

16/06/2021

En els seus primers vuit mesos de vida l'entitat ha gestionat l'adopció de 71 gossos, l'acolliment de 22, i ha donat 16 ajuts veterinaris i 705 quilos de pinso a families necessitades.

El passat tres de juny es va celebrar l'assemblea general de GosSOS en format virtual, a causa de les limitacions provocades per la COVID19. Durant la reunió d'associats es va donar compte de la memòria d'activitats, es van aprovar els comptes anuals del 2020 i el pressupost del 2021, es va ampliar la composició de la junta i es va donar llum verda a una modificació puntual dels estatuts.

La memòria d'activitats de GosSOS exposada a l'assemblea recull totes les activitats realitzades entre el setembre de 2020, data en què va neixer l'entitat, i el maig del 2021. Les principals dades que figuren a la memòria són que l'associació ha gestionat 71 adopcions, 32 de gossos provinents de la gossera oficial i 39 de fora de la gossera. També s'han gestionat 18 adopocions de gats i fins i tot dues de conills. Pel que fa al programa de cases d'acollida, s'han realitzat 22 acolliments, 14 dels quals d'animals provinents de la gossera i 8 de fora de l'equipament. Pel que fa a programa d'ajuts veterinaris i banc d'aliments, l'entitat ha finançat un total de 16 ajuts veterinaris en aquest període i s'han donat 705 quilos d'aliments per a gossos a famílies amb necessitats socials. 

L'entitat també gestiona des del setembre de 2020 la Gossera oficial del Principat d'Andorra per adjudicació pública del govern. Durant la reunió es va donar compte de les tasques realitzades en aquest equipament per millorar la qualitat de vida dels animals que hi resideixen, una mitjana d'uns 21 gossos. 

Totes aquestes tasques són possible gràcies a la feina professional dels treballadors de GosSOS com també dels voluntaris, que sobrepassen la quarantena de persones. També cal destacar els més de 130 associats que ja té l'entitat així com les aportacions de patrocinadors i persones anònimes que han fet donacions a GosSOS valorades en prop de 15.000€, tant en pinso, materials, o fins i tot una furgoneta, com en aportacions econòmiques. 

L'assemblea també va aprovar el tancament de comptes del 2020 i el pressupost del 2021. Els objectius de GosSOS per aquest 2021 són ambiciosos i, per tant, es va constatar la necessitat de crèixer en associats per tal de garantir el finançament per totes les activitats que es volen realitzar. 

En la trobada de socis, que va servir per fer una adequació dels estatuts vigents, també es va modificar responsabilitats a  la junta, així com la seva ampliació amb tres nous membres. Manel Garcia, fins al moment president en funcions, va ser designat president de l'entitat; Audrey Montel, vicepresidenta. La resta de membres conserven les seves responsabilitats i s'afegeixen com a nous vocals la Montse Campos, l'Iban Benito i la Nerea Moreno.