Notícies

GosSOS supera en quatre mesos els mil euros recaptats través del SMS Solidari d'Andorra Telecom

27/10/2021

L'Associació va reforçar la campanya de suport iniciant, a finals de juliol, l'#apadrinaGosSMS per ajudar a animals a través del número 607

La campanya solidària de finançament d'ONGs a través de l'enviament d'SMS d'Andorra Telecom està sent molt positiva per a GosSOS. L'associació de protecció animal i gestora de la Gossera del Principat d'Andorra ha aconseguit recaptar 1.006 euros des del passat 24 de juny gràcies a la solidaritat de la ciutadania andorrana. 

A banda de l'opció més clàssica d'enviament d'SMS al 607 amb la paraula GosSOS, que ha recaptat 457 euros, l'entitat va posar en marxa a finals de juliol la possibilitat d'ajudar amb un euro per SMS a diversos gossos que estan en cases d'acollida. La campanya #apadrinaGosSMS, que consisteix a enviar un SMS amb el nom del gos al 607, ha recaptat a dia d'avui 549 euros repartits de la següent manera: Sheik 232 euros, Chispa 123 euros, Paca 109 euros, Chiqui 70 euros i Pitu 15 euros. Val a dir que la gosseta Pitu s'ha incorporat a la campanya fa poques setmanes. 

Aquests animals estan en acollida o en llars vulnerables i se'ls ha pogut atendre en despeses d'alimentació i veterinàries gràcies als participants benefactors. "El sistema d'apadrinament via SMS és molt senzill i ens ha servit per anar recordant de manera continua als "padrins" d'aquests gossos la necessitat que tenien de manutenció", ha explicat el president de GosSOS, Manel Garcia, qui ha volgut agrair la solidaritat de la societat andorrana, a la qual continuarem demanant la seva col·laboració ja que la campanya continua oberta. Garcia ha agraït també a Andorra Telecom "la possiblitat de disposar d'una eina de suport com l'SMS Solidari".