Notícies

GosSOS serà present a la segona edició de la cursa Trail Dog

22/04/2021

L'esdeveniment, organitzat per OTSO, es realitzarà a Encamp els dies 23, 24 i 25 d'abril

GosSOS serà una de les entitats presents al "village" de la segona cursa Otso Trail Dog que es disputarà aquest diumenge 25 d'abril a partir de les 10:30h a Encamp. La cursa de muntanya estarà formada per equips d'una persona i un gos i tindrà la modalitat popular i la modalitat de trial running. Pots trobar tota la informació i fer la inscripció aquí. Cal assenyalar i agrair que dos euros de cada inscripció aniran destinats a GosSOS i Laika, organitzacions animalistes del país. 

La nostra entitat formarà part del "village" que s'ubicarà a la plaça dels Arínsols d'Encamp (davant del Comú) durant les tardes dels dies 23 i 24, així com el dia de la cursa. A la paradeta que hi instal·larem podreu trobar informació de l'entitat i dels programes que realitzem, la butlleta per associar-vos, així com productes solidaris: mascaretes de GosSOS, llibres de "les Joies de la Fauna d'Andorra", clauers i altres materials que ens serveixen per recaptar recursos i destinar-los a la millora de la vida dels gossos sense llar o amb problemes del Principat. Us convidem a visitar-nos.

Volem agraïr als organitzadors, institucions i patrocinadors de la segona cursa Trail Dog la seva tasca i la invitació a GosSOS a participar en aquesta gran trobada de germanor esportiva i canina.