Notícies

GosSOS se suma a la campanya institucional de tinença responsable d'animals

21/12/2021

L'objectiu de la campanya, d'àmbit nacional, és conscienciar a la ciutadania de les obligacions que comporta tenir un animal de companyia

La nostra entitat s'ha sumat, conjuntament amb altres organitzacions animalistes, a la campanya de conscienciació i comunicació de Govern per impulsar una tinença responsable d'animals de companyia. L'acció va dirigida a dos segments concrets de la població: qui es planteja tenir un animal de companyia i qui ja en te un.

En el primer dels casos, es vol conscienciar sobre tots els paràmetres que cal tenir en compte per garantir el millor possible el benestar de l'animal. Així caldrà incidir en l'entorn familiar, la situació econòmica, el tipus d'habitatge i especialment el tipus d'animal que es vol tenir. També es posa èmfasi en l'adopció com a via per tenir un animal de companyia. Pel que fa al segon cas, la campanya potenciarà una major convivència entre la ciutadania, recordant les normes bàsiques que cal seguir quan es té un animal de companyia. 

Des de GosSOS us recordem que si voleu adoptar un pelut, podeu consultar els gossos actualment en adopció i posar-vos en contacte amb la gossera al 843485 o bé al 818451.