Notícies

GosSOS rep una donació de 2.500€ de l'"streamer" Krissi, una jove alemanya resident al Principat

22/09/2021

Els diners es van recaptar en un directe solidari de 12 hores al canal Twitch que l'"streamer" va realitzar en favor dels animals de la gossera d'Andorra

GosSOS ha rebut avui un xec per valor de 2.500 euros de mans de l'streamer Krissi, una jove alemanya resident al Principat d'Andorra des del maig del 2020. La jove, que té un canal de Twitch amb més de 19.000 seguidors i més de 2 milions de visites acumulades, és tota una referència al seu país d'orígen, especialment en l'àmbit de les manualitats i les tecnologies i és també una persona molt animalista. 

Krissi, que va arribar a Andorra al maig de 2020, va voler celebrar el primer aniversari de la creació del seu canal de Twitch amb una marató de 12 hores d'emissió en directe dedicada a la recaptació solidària de recursos per als animals de la gossera oficial del Principat d'Andorra, equipament gestionat per GosSOS. Durant aquesta marató, feta íntegrament en alemany el dissabte 3 de juliol de 2020, l'streamer va visitar la gossera, va trobar-se amb voluntaris i va passejar un dels gossos que es troben a l'equipament. Durant l'emissió de Twitch també va mostrar diversos indrets del país com el centre d'Andorra la Vella o l'itinerari del Reg del Solà, entre d'altres espais. Els seus seguidors, principalment joves alemanys, van fer aportacions per als peluts de la gossera per valor de 2.500 euros. 

L'streamer resident, nascuda a prop de Munich, explica que després d'un any i mig a Andorra està "molt contenta" de la seva elecció perquè "malgrat els temps de Covid i que encara no domina la llengua del Principat, ha trobat que el país és un lloc amb bones condicions de treball per als influencers, a més d'un indret on poder gaudir de la seva privacitat personal". Cal descatar que la Krissi és una persona molt popular entre els joves alemanys. La ifluencer ha afegit que "volia estar més integrada a Andorra i fer quelcom a canvi d'aquesta bona acollida que ha experimentat i, després de coneixer la gent de GosSOS, va decidir fer aquesta recaptació solidària en benefici dels animals de la gossera". 

Per part de GosSOS, els membres de la junta de l'entitat que han participat en l'acte Jordi Farré i Coral Bonnín, han agraït molt el gest de l'streamer i s'han mostrat contents de comprovar "com els nous canals socials poden trencar fronteres i ser una eina de suport a la tasca animalista, sobretot si tenim en compte que el gran gruix d'aportacions són de joves alemanys".




Canals Krissi

Twitch: https://twitch.tv/Krissi

Instagram: https://instagram.com/Krissi.TV

Twitter: https://twitter.com/KrissiTV