Notícies

GosSOS rep de BOMOSA Fundació els beneficis de la venda del llibre solidari "Les Joies de la Fauna d'Andorra"

22/06/2021

El llibre, escrit pel biòleg Mario Chimenea i editat per la fundació, continua a la venda al Principat

GosSOS ha rebut aquest matí l'acte de lliurament d'un xec per valor de 1.300 euros per part de BOMOSA Fundació. Aquesta quantitat correspon als beneficis de la venda del llibre "Les Joies de la Fauna d'Andorra" escrit pel biòleg Mario Chimenea i publicat per la fundació.

Els diners es destinaran a despeses d'alimentació i veterinàries vinculades als gossos de la gossera

El llibre, que es va presentar públicament el juliol de l'any passat, continua a la venda i està disponible en 17 punts del país. Tant BOMOSA Fundació com l'autor han recordat que "un dels objectius de la publicació és recaptar recursos pels gossos sense llar del Principat d'Andorra". Per tant, "després del primer any de vendes es fa aquesta primera aportació a GosSOS, gestors de la gossera oficial d'Andorra". "Estem contents de la resposta, tant de les persones que han comprat el llibre, com dels diversos punts de venda on es distribueixen", han afegit.

L'acte ha tingut lloc aquest dimarts al matí a la gossera i hi han pres part diversos membres de la junta de l'entitat animalista. Audrey Montel, vicepresidenta de GosSOS ha volgut agrair a BOMOSA Fundació i a Mario Chimenea, així com a totes les persones que han fet possible la recaptació d'aquests recursos, "la seva implicació amb la causa dels gossos sense llar del país".

Des de totes dues entitats han animat a les persones que encara no han comprat el llibre, a que ho facin. "És per una bona causa i, a més, és una bona manera de conèixer de forma planera les principals espècies de la fauna del nostre país", han conclòs.

D'esquerra a dreta de la foto: Bea Sans (patrona de BOMOSA Fundació), Albert Batalla (director de BOMOSA Fundació), Mario Chimenea (autor del llibre). Audrey Montel (vicepresidenta de GosSOS), Coral Bonnín (secretaria de GosSOs), Montse Campos (vocal de la junta de GosSOS) i Jesus Cardesin (responsable de la gossera)