Notícies

GosSOS rep 8.750 euros del Rubius per ajudar en la gestió de la gossera d'Andorra

23/03/2022

El resident va fer una emissió en directe de 9 dies seguits al seu canal de twitch en la qual va recaptar un gran nombre de donacions

El "Youtuber" i "streamer" Rubén Doblas Gundersen, conegut com el Rubius, ha fet una donació de 8.750 euros a la nostra entitat per ajudar a finançar la gestió de la gossera. El donatiu és fruit d'una acció que s'anomena extensible i que consisteix a fer una emissió en directe i no tancar-la sempre que l'audiència mantingui el comptador viu a través de donacions o bé de suscripcions al canal de twitch. 

En el cas concret del Rubius aquest directe va durar 9 dies, sobrepassant les 215 hores d'emissió i els 100.000 euros de recaptació. Ell mateix va anunciar que destinaria 70.000 euros a refugis d'animals i que restava obert a propostes. Des de GosSOS vam aconseguir contactar-hi i hem estat un dels 8 projectes triats per a rebre donació. 

GosSOS destinarà els recursos rebuts a la gestió de la Gossera oficial del Principat d'Andorra, bàsicament per al finançament de les despeses ordinàries vinculades a l'atenció dels peluts que hi viuen: despeses d'alimentació, veterinàries, però també del personal de l'entitat que atén els animals els 365 dies de l'any. 

Des de l'entitat animalista "agraïm el generòs gest del Rubius i la sensibilitat animalista que demostra amb aquest tipus d'accions d'ajuda als gossos abandonats. També destaquem el fet que una de les protectores d'animals l'ajut sigui d'Andorra, país de residència del Rubius". Finalment, des de GosSOS, agraïm les persones que han fet possible aquest important ajut, des dels donants fins a les persones que ens han fet d'enllaç amb el Rubius i el seu equip.