Notícies

GosSOS posa a la venda mascaretes solidàries per protegir-nos del la Covid19 i donar visibilitat als gossos sense llar d'Andorra

30/09/2020

La mascareta té un cost de 15€ i els beneficis es destinaran als programes de l'entitat protectora per a la cura dels animalas més desprotegits del país.

L'entitat GosSOS ha posat a la venda dos models de mascaretes solidàries a Andorra. Les mascaretes, produïdes conjuntament amb l'empresa andorrana Otso Sport, tenen un triple objectiu: en primer lloc, la protecció dels ciutadans enfront de la pandèmia de la Covid19; segonament, la voluntat de donar visibilitat a animals que en aquests moments estan en adopció a la Gossera oficial del Principat d'Andorra, ja que les imatges de les mascaretes són amb aquests animals; i finalment, recaptar recursos per als programes de l'entitat en benefici dels gossos sense llar. 

#MascaretaGosSOS

Els responsables de l'entitat animalista animen a tothom a comprar la mascareta i a fer-ne difusió a les xarxes socials amb l'etiqueta #MascaretaGosSOS. "D'aquesta manera contribuirem a fer més visible l'acció solidària en benefici dels peluts que tenim a la Gossera", han apuntat. 

Les mascaretes, disponibles en tres talles diferents, tenen un preu de 15€ i tothom que en vulgui pot comprar-ne a les oficines de GosSOS situades al cowork Hive Five (Avinguda Dr. Mitjavila, 5), a Món Veterionari, a la botiga Tibet de la Massana o bé contactant amb el telèfon 327098.