Notícies

GosSOS i CityXerpa arriben a un acord per promoure la campanya de donació "Convida'm a menjar" a través de l'aplicació

20/10/2021

Tothom que vulgui adquirir un sac de pinso solidari podrà fer-ho a partir d'ara a través de l'app CityXerpa o bé a la mateixa gossera

Volem fer-vos saber que hem arribat a un acord amb CityXerpa per a incorporar a l'aplicació mòbil de l'startup andorrana la campanya de donació de pinso impulsada per la gossera d'Andorra, gestionada per la nostra associació. La iniciativa "Convida'm a menjar" ja es troba en marxa i estarà disponible, amb caràcter general, a partir d'ara. 

En col·laboració amb el subministrador oficial de pinso de la gossera, ARION, la campanya de GosSOS vol promoure el proveïment d'una alimentació de qualitat a favor dels animals que viuen a la protectora. En aquest sentit, l'operativa s'ha dissenyat de manera que per cada sac de pinso que els particulars obtinguin per a les seves mascotes, es realitzarà una donació directa d'un sac per a la gossera. 

Les entitats que hi participem estimem proporcionar els recursos necessaris per a la manipulació dels animals que, actualment, suposa una despesa de 10.000 euros anuals a la gossera. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que "CityXerpa es mostra a favor de comprometre's amb aquest tipus d'iniciatives i ha volgut participar-hi amb l'objectiu de reduir el notori impacte econòmic que suposa per a la gossera l'alimentació dels animals que hi viuen". Per part de GosSOS "agraïm la voluntat de CityXerpa de fer més accessible la compra de pinso solidari, ja que no tothom pot desplacar-se a la gossera".

Conscients d'això, l'empresa andorrana d'enviaments a domicili s'ha sumat a la proposta i ha incorporat la seva aplicació mòbil un establiment especial amb l'objectiu que la ciutadania pugui contribuir-hi sense haver de desplaçar-se fins la gossera. Addicionalment, per a totes aquelles persones que, tot i no tenir mascotes vulguin participar, s'ha ha activat una opció anomenada "Pinso Solidari"  que permet realitzar donacions sense obtenir cap producte a canvi. City Xerpa es farà càrrec d'una donació directa de 3 euros per cadascun dels sacs de pinso solidari que la ciutadania doni.