Notícies

GosSOS fa una crida a l'adopció a les famílies amb sensibilitat animal del Principat

29/07/2020

15 gossos en adopció a la gossera d'Andorra

Adopcions BOMOSA, vinculada a l'entitat GosSOS, ha fet públic avui el perfil dels 15 animals de la Gossera del Principat d'Andorra que ténen les condicions per ser adoptats. Els gossos, onze mascles i quatre femelles, són de races i d'edats molt diverses. El més jove de tots és el Cronos, un creuat de pastor alemany i american staff que té 11 mesos. El gos de més edat és el Bull, un creuat d'american staff que té 12 anys. L'edat mitjana actual dels gossos en adopció a la gossera és de 4 anys. Podeu consultar les característiques i les fotografies dels 15 animals per adoptar aquí.


Les famílies que destgin adoptar trobaran animals molt diversos, des de més actius fins a més sedentaris, cosa que pot adequar molt bé les necessitats de cada gos a les possibilitats d'espai i dinàmica de cada família. El personal de BOMOSA de la gossera pot proporcionar als nous adpotants els consells necessaris per la millor cura i tracte amb cada un dels animals. 


El procés d'adopció requereix un compromís ferm de la família adoptant perquè estem parlant d'animals que jan han viscut prèviament un abandonament i, per tant, cerquen una llar estable i per sempre.

Lea famílies que estigueu interessades en l'adopció podeu contactar amb el telèfon de la Gossera, 843485 o bé amb BOMOSA Adopcions al 818451. El lliurament de l'animal es farà tal com marca la legislació andorrana. Això és xipat, vacunat, esterilitzat, desparasitat i amb passaport.