Notícies

GosSOS a la Serenalla Market de la Massana

13/07/2023

L'entitat té presència amb una parada d'informació sobre adopcions i voluntariat així com venda de nou merxandatge animalista

GosSOS és present des d'aquest dijous a la tarda i fins diumenge a una nova edició de la Serenalla Market de la Massana. L'associació tindrà una parada on les persones que ens visitin podtran obetnir informació sobre GosSOS, com associar-s'hi i/o colaborar-hi, també podran veure les fitxes dels gossos sense llar pels quals estem cercant adopcions, així com comprar productes i objectes solidaris relacionats amb el món animal. Enguany l'associació ha realitzat nous objectes de merxandatge, la venda dels quals anirà íntegrament al suport als gossos sense llar del país. 

Volem agrair la tasca de les persones voluntàries que cobriran els torns de parada, també a les organitzacions que han donat gratuïtament productes per a la venta solidària (STAY, MERCI Andorra i BOMOSA Fundació),  així com al Comú de la Massana i a la resta d'organitzadors que hàgin comptat amb nosaltres per ser-hi, una vegada més.

Us enllacem el programa, us animem a visitar-nos