Notícies

Dotzexdotze, el moviment de suport a ONGs, inicia la seva activitat amb GosSOS com a primera entitat protagonista

05/07/2022

Cada mes estarà centrat en la tasca d'una ONG amb l'objectiu de divulgar-la i aconseguir notorietat i recursos

GosSOS és la primera entitat del país a partipar en el nou moviment dotzexdotze, una nova iniciativa solidària, que vol donar visibilitat a les ONGs d'Andorra. Com el seu nom indica, donarà protagonisme a 12 projectes, un per cada mes de l'any i, segons els impulsors, "vol ser la suma de moltes petites accions que facin particulars i empreses per tal de multiplicar els resultats que aconsegueixin les ONG que liderin els 12 projectes". 

Gràcies a la col·laboració de diversos mitjans de comunicació amb el projecte, GosSOS podrà explicar la tasca de protecció animalista que realitza, especialment en la gestió de la Gossera oficial del Principat d'Andorra que és on es destinaran els fons recaptats a través d'aquesta acció. Treballadors, voluntaris, famílies adoptants i responsables de l'entitat tindran veu durant aquest mes de juliol per fer arribar a la població del país la tasca de l'entitat en la protecció i benestar animal.

Persones indiviudals o empreses podran col·laborar amb les entitats que participen al dotzexdotze fent aportacions a través del SMS Social d'Andorra Telecom (en el nostre cas enviant gossos al 607), fent donacions al web del moviment, proposant un esdeveniment solidari en benefici de l'associació o bé associant-se a l'entitat protagonista del mes. 

Des de GosSOS volem agrair a la Marta Alberch i el seu equip d'Andtropia aquesta inciativa i també el fet d'haver estat escollits com a primera entitat participant. Desitgem llarga vida al moviment dotzexdotze.