Notícies

Campanya d'ACA SEGURS per a la recaptació de pinso per a la gossera

21/11/2023

Si assegures el teu animal de companyia avui, alimentaràs un gos de la gossera les properes 6 setmanes

Us informem que hem arribat a un acord de col·laboració amb ACA SEGURS perquè des d'avui fins al 15 de desembre, per cada nou contracte d'assegurança per a animal de companyia, la correduria d'ACA Club farà una donació equivalent a 6 setmanes de pinso per un gos de la gossera

La pòlissa ACA SEGURS MASCOTA inclou, entre altres cobertures:

  • Gats i gossos des dels 3 mesos fins als 8 anys.
  • Reemborsament del 80 % de les despeses veterinàries derivades de malaltia o accident.
  • Consultes, visites, actes i urgències.
  • Anestèsia, radiologia i anàlisis.

Des de GosSOS, agraïm a l’ACA que posi a disposició dels seus clients la possibilitat de col·laborar amb els animals abandonats d’Andorra. Creiem que a banda de la recaptació de pinso, aquest tipus d’accions donen visibilitat als gossos més fràgils del país i també ajuden a conscienciar a la societat andorrana sobre la tinença responsable, fet celebrem.

Toti Sasplugas, secretari general d’ACA CLUB, explica: «ACA SEGURS, amb una clara vocació de servei, ofereix les millors garanties i la millor protecció a les persones i també als animals de companyia. No tan sols es tracta d’una oportunitat per a donar a conèixer una assegurança de mascotes i promoure, així, una tinença responsable dels animals que tenim a casa, també és una oportunitat per a ajudar a cuidar els animals que, per diferents motius, han estat abandonats i necessiten una vida digna, amb totes les garanties que això comporta. Fer-ho amb GosSOS és la millor opció, ja que té com a missió donar suport als animals, defensar-los i protegir-los».

Quan acabi la campanya, informarem dels resultats obtinguts a través de les nostres xarxes socials.