Notícies

Arion dóna una bascula animal a GosSOS

10/03/2021

Els proveïdors d’alimentació per a mascotes col·laboren amb l’entitat animalista per dotar la gossera d'Andorra d’aquest instrument

La marca d’alimentació per a mascotes Arion va lliurar aquest dimarts 9 de març una bascula animal a GosSOS per tal de millorar l’equipament de la gossera oficial de Principat d’Andorra, que l’entitat animalista gestiona des del passat setembre.

La bàscula, una SBS-PS-300 de Steinberg Systems valorada en 315€, servirà per mesurar el pes dels animals de la gossera i millorarà les condicions amb què es realitzen els controls veterinairs periòdics als gossos residents a l’equipament. Té un exactitud de 100 grams i un pes màxim de fins a 300 quilos. La plataforma té 95cm de llarg per 90 d’ample i és un dels models més adequats per a la presa de mesures per animals, especialment per a gossos. 

Els representants d’Arion, Enrique Menea i Fèlix Mateu, van fer el lliurament a Manel Garcia, vicepresident de GosSOS i a Jordi Farré, tresorer. Tots ells van coincidir en valorar "molt positivament" aquesta col·laboració i es van emplaçar a continuar trobant projectes comuns. Arion, una de les marques referents en alimentació animal, és el proveídor del pinso dels animals de la gossera oficial del Principat d'Andorra.questa col·laboració i es van emplaçar a continuar trobant projectes comuns. Arion, una de les marques referents en alimentació animal, és el proveídor del pinso dels animals de la gossera oficial del Principat d'Andorra.